Fez



Nu sätter jag mig strax på tåget till sthlm. Ska spela percussion på systers TV4 nyhetsmorgon- spelning.
Lennart, 40+ delägare i polarstudios och jag ska ha på oss varsin fez, det kommer bli grymt!
Det sänds alltså imorgon, skål på det!

Fear

Nu börjar jag sakta vakna upp. Jag var lite bakis när klockan ringde imorse, men nu sitter vi stolta i replokalen! Det är Marcus, våran ena gitarrist och sångare som syns på bilden. Han har rätt stort hår kom jag på när jag tog bilden. Sen blir det stranden! Hola!

Mitten sommar!

... när vi börjar bli i gasen se så modiga vi é! Igår midsommar. Massa mat, dricka och små pussar! Idag vaknade jag av att jag inte kunde ligga på högersida av kroppen. Har sträckt högerlåret så in i helvete. Det tog dock bort det onda i mitt blåa knä, man får ta det goda med det onda! Jag är inte van att vara vaken vid den här tiden, funderar på att somna om för att jag inte har nåt bättre för mig. Ska kanske på dejt ikväll och då vill jag inte sitta och gäspa. Tjillivippen!

Sleep well, my bell

Vaknade förbannad, nattens dröm var förfärlig. Ett gulligt sms hade anlänt under morgonen så jag blev snabbt glad. Har försökt att lägga upp bilder här i bloggen men mitt internet strejkar. Så ni får stå ut med bara text ett litet tag till. Nu ska jag kila iväg och hjälpa till med maten, innan han bränner vid den, hå hå jaja!

Patient 67

Nu ligger jag i en av alla soffor som finns i elin och simons minimala kollektiv. Vi tre ligger och lyssnar på en extremt deppig talbok, elin och jag bryter ihop i skratt ibland. Han som läser låter som en självmordsbenägen gubbe. Snart ska vi ha kväll/natt picknick. Puss!

Arken

Idag gick jag upp kvart i sex för att repa halv sju. När vi kom till arken där replokalen ligger var det låst. Så här är det när man repar med killar, de hade ingen aning om att halv sju är en och en halv timme för tidigt. Jag är bara en korkad tjej som litar fullt på the guys.

Knees

Honey I love you! I try to walk and talk. Ja nu är emelie skyldig mig en middag. Herrejistanes, jag har blivit knäpp. Kom hem från kullen vid tre, gick runt på kvantum köpte massa frukt och godis utan att vara riktigt sugen. Sitter i emelies säng och avundas henne som ska åka till spanien imorgon. Fast är det nån som förtjänar en 40 gradig semester så är det hon. Hola!

Live the life that i love

Jag ska skriva om den fantastiska minisemestern imorgon eller på lördag. Men idag tänker jag mest på alla studenter som är lyckliga och fulla i vbg. För ca 1 år sedan hängde jag på ett studentflak lika full men mindre lycklig. Jag var fylld av oro inför 'vår' framtid. Den framtiden tog slut strax efter studenten, sen dess har jag aldrig varit den samma. Livet kan förändras på en sekund. Undrar vad jag gör och inte gör om ett år. Förhoppningsvis lika glad som jag är idag. Puss!

we´re going down down

Fick alltså sällskap i form av simon. Har nog aldrig luktad så äckligt som jag gjorde igår (och då har jag ändå varit på festival 5- 6 gånger!) pga min lilla sjukdag. Vi kollade på ally mcbeal, jag tvättade upp kläder i handfatet. Jag trodde att våran vänskap var över efter min kroppsliga odör, men idag hade vi följe på systemet så det var nog lugnt.
Nu ska jag ner till stan och handla mat med julia, vi ansvarar för kvällsmaten under kullen- dagarna. Vid nio drar vi och fiskar, äter, badar och dricker på landet. Imorgon ska det bli skitfint väder. Hörs på onsdag igen!

Give me fire!

Har fortfarande inte fått upp datorn i lgh. Det jag saknar mest är musiken, men det ordnar ipoden rätt bra. Imorgon blir det fiske och landet med goa vänner en minisemester i tre dagar. Ska ta med mig pajen som pappa precis var och lämnade, kommer göra succé! Idag har jag varit lite sjuk, så istället för att följa med simon ner till hamnen, blev det ostkrokar och ally mcbeal. Nu börjar snart denna dagen med lite soppa i magen och mys. Vad kan vara mysigare än en febersvettig lovisa i soffan? Nä precis! Salt

Slam

Igår blev det sent rep och film efter det. Vi drack kaffe mitt i natten för att hålla oss vakna. Jag gick ändå upp vid tio för att joina kejti på gymmet. Ja, ni läste rätt. Jag har alltså tränat på gym idag. Det är nog inget jag kommer göra om inom den närmsta tiden, kommer att ha träningsvärk i 3- 4 veckor sen är sommarn slut och då går man i ide. Nu blir det kaffe sen ska jag skura hela lgh. Fullt ös medvetslös! Om jag inte syns till på konserten ikväll, ligger jag antagligen kollapsad brevid skurhinken.

Astronaut

Efter badet i måndags har lgh varit som en stor sandlåda. I tisdags kom tjejor hit och bakade. Gjorde även min första storhandling! Vi döpte om katten till vivicka efter den grymt irriterande tanten i mia och klara. Imorgon kommer folk igen, på kvällen blir det troligen kultfilms maraton, ska se utvandrarna och nybyggarna i ett sträck! Ja tyar icke mer karl-oskar. Krävs mycket kaffe för att orka känner jag, eller mycket mys...

Lars- stefan

Idag har jag flyttat! Älskar denna lgh, vill aldrig flytta. Emelie och jag var helt trötta när ett sms om kvällsdopp kom farande, halv elva ikväll var jag helt sandig men ändå varm på nåt sätt. Simon var badkruka men jag sprang en bra bit ut. Sen blev det dusch och det obligatoriska teet. Vi har fått katt också, hon heter lars- stefan, tror inte att hon stannar så länge för hennes bitchigaste humör passar inte mina öron. Hon skriker rätt högt. Nu ska vi sova till ljudet av min brummande mage...

RSS 2.0