canon- kanon

En läskig grej, lösenord som kommer utav sig själv. När man skriver in det utan att ens tänka. Jag kan lägga sex- sju lösenord + tre- fyra portkoder på hjärnan, medans gångertabellen förevigt blir ett mysterium för mig.
 Kan ju uppdatera ang. pollen/förkylningen, allt är kvar och jag har nu lyckats värva medlemmar. Ensam är stark, men ju fler desto bättre.

Hela dagarna är ren dimma för mig, det är först vid femtiden på eftermiddagarna jag börjar piggna till. Helt värdelöst eftersom det är då alla andra är trötta. Så skrattar först, skrattar sämst och skrattar sist skrattar bäst. HA!



mmm, sommar...


Don´t leave earth without it...

Oh jes, pollenallergi kombinerat med hostförkylning. Tar inga febernedsättande tabletter eftersom jag inte orkar sträcka mig efter dem högst upp i medicinskåpet. Plötsligt tror jag att jag är frisk, började att städa men sen kände jag mig helt tung igen. Så egentligen gnäller jag inte, för jag försöker ju faktiskt tänka bort febern.
Mina ögon ser ut som två kattrövar som ibland gråter. Nej alltså inte gråter på riktigt, utan de rinner. Har inget att vara ledsen över just nu. Visst, framtiden är oviss, men det är den väl för alla, eller? Man kan aldrig vara säker på nåt.
Fick brev från sydafrika igår! Avs: Bästaste bästis, Hyddan, Sydafrika.

Nej nu ska jag släpa ner mitt tunga arsle + huvud till kylen (svettas som ett orakat får) få i mig lite glass med banantopping framför The hitchhiker´s guide to the galaxy- filmen. Den är underbar!

don´t diet, start a riot!

Vojvojvoj, pollen är här. Och då menar jag inte pollen som i hästapolle, utan pollen som i allergi. Istället för att åka in till stan och gästa simons kalas, får jag helt enkelt ligga hemma och kolla på antikrundan och klia mig i ögonen. Lite tråkigt, men jag känner att kalaset gör sig bättre utan att jag sitter där och lipar och snorar. Apoteket nästa, kul att typ alla allergi- tabletter innehåller nån sorts av laktosblaha, inte kul för min mage.
Men jag ska inte gnälla, var i gbg i tisdags, hos jorinda. Hennes kille är mjölproteinallergiker. En gång när han hade råkat få i sig ett vanligt chips så fick han utslag över hela kroppen. Så vissa har det bra.

answering machine #2

Efter hår- incidenten for jag in till stan. Köpte öl på systemet. Vi hittade ett mysigt ställe vid fästningen och låtsades att det var vår. Det var det inte riktigt. Men mysigt var det. "vi spelar spel!" och jag vann. Inte som på bowlingen förra veckan, då jag gjorde konst. Det är vad jag kallar det. Resten bara skrattade åt mig. Är helt enkelt FÖR stark för den här sporten.
Fick över klot på fel bana, ett klot studsade i rännan och upp på banan igen och blablabla. Ska ändå ge det en ny chans på lördag. 

Nu sitter vi här och lyssnar på moldy peaches och dricker hof. Det är livet.

answering machine #1

Okej känsliga läsare ska nog se till att tappa synen eller helt enkelt sluta läsa NU!

Igår fick jag för mig att städa inne på mitt wc (denna historien innehåller inget bajs eller kiss, lugna ner er!).
Hade tre ställen där jag skulle skura; toan, handfatet och duschen. Tänkte att det var ingen idé att värma upp med toan utan körde direkt på duschen och dens mörka hål. Ni vet, där vattnet ska rinna ner. Men iallafall, tog bort gallret för att pilla upp hår. Tänkte att jag inte hade sett grannfrun på ett tag. Far hade kanske mördat henne och sen spolat ner hennes huvud i min dusch. SÅ mycket hår fanns det. Man kunde tro att det var min syster försvunna permanent som lagt bo där.


jotobe

När jag ändå sitter här och får ont i magen av internet, kan jag ju lika gärna ge lite musik- tips.
Detta är en a cappella- kör som i denna videon passande nog sjunger förra årets schlagerlåt "Hero". Rolig video...

sealion

Önskar att jag hade ett pocket- bibliotek. Älskar att drömma mig bort i roliga/spännande pocketar. Läser för snabbt, kommer tillbaks till verkligheten. Slogs i fredags, haha är man fransyska så är man! Kan skylla på det. Lårkakan får mig inte att skratta iallafall. Har alltid tyckt att mina händer ser så konstiga ut på bild, fick veta i fredags att det är för att det är så små! De är verkligen yttepytte! Att jag inte tänkt på det. Önskar mig hand- proteser i födelsedagspresent.
Tack på förHAND!

Skjuta pill Vädur- Darth Vader

Åh vilket dilemma jag har!!! Idag vart jag i gbg med emelie, shoppade diverse på rean. Apafejnt! Skämtade med en darth vader- mask inne på buttericks och bla bla. När jag sitter på tåget hem och tänker "på fredag är det fest med franskt- tema, randig tröja och basker kommer ALLA att ha" DÅ! Då kommer jag på att jag skulle köpt darth vader- masken och varit en fransk vader! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH!
Hade varit bäst att komma in i en sån mask och spottat ur sig "Je suis ton père" (i am your father).
Eller när man hälsar på någon ny människa "Je m'appelle Dart Vader" (jag heter dart vader).

Nu dog jag lite inombords... Man vill ju alltid vara bäst på maskerad. Får helt enkelt supa alla under bordet och säga att jag har en darth vader- mask på mig. Dyrare, men jag vinner (hela livet är en tävling).



vals på vinkelgränd

oj det här var riktigt längesedan! kan ju säga att det tog ett tag innan man slutade tänka "hur ska jag forma detta i bloggen?". men nu har jag helt slutat tänka så, därför skrittar jag in här och skriver en skrutt.
kom in i en konversation med min syster igår, om hurvida jag kan sjunga eller ej. är fast bestämd med att jag inte kan pipa speciellt vajert, medans hon tror att jag visst kan sjunga. även om jag vet att jag har rätt så är det kul att låtsas att man kan sjunga. ibland låtsas jag att jag har världens finaste sångröst, en sån som får en att känna känslor, tilloch med en liten tår kanske. nu studsar jag mest runt och gör jazzhänder till movits "swing för hyresgästföreningen". samma band som syrran la upp en video med häromdan. för att tala sanning var det jag som lade upp den, för hon är ju grymt oteknisk!

"inte så lykke li, men ganska så lycke- lig!"

RSS 2.0