kullen die 09

Vi spelade alltså på Kullen die -09. Fick höra att vi spelade psykadelisk punk. Tummen upp!
Bilderna är Staffans och Claudias. Njut!


Jag och Stina


Simon var en av de musikaliska stunder vi fick njuta av under denna endags festival


Vi körde vogue-posen


Det blev en del skejt. Stina och Seger


Otto gör det hela till en show man inte vill missa!


The pentagons


Trots att vi inte hade någon medhörning hade vi jävligt kul,
"ni hade någon jävla energi som fick mig att vilja sjunga med även om jag inte kunde texten!"
Det mina vänner, kallar jag lyckat!

The con

Har haft mina gulle syskonbarn här ett par dagar



Hiro

Leia vid mina trummor


Leia och jag

Spelningen med bandet i lördags gick musikaliskt dåligt, men vi alla tyckte att det var jävligt kul. Får lägga upp bilder därifrån också!

Jag förstår ...

Jag förstår dem som talar i tungor nu. Jag förstår dem som ber till kors i dårhus. Jag förstår dem som förstör sig vid stereon. För jag är hellre blind, jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.


Jag förstår dem som faller på knä för minareterna i betong. Och blint lyder Sharia ändå fast dom slavar på botten. Jag förstår dem som gör sig själv till en bomb. Jag vet hur det kan träffa som skott i hjärtat ifrån en M16. Jag förstår dem som blir sjuka i huvet av alltihop.
För jag är hellre blind. Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig


blommor som du...

                     
... växer bara på brinnande fartyg. Du är den renaste fisken, född i förgiftat vatten.
Du är den klaraste blixten, men ingen hör smällen. Och all den törst som du släcker, väcker spökena till liv.
Först när minnet är raderat, blir glädjen intensiv.

hörlurar

Det finns ett sätt att krypa närmre, stänga in sig helt med sin musik. Det går att lyssna flera gånger, den ena är den andra aldrig lik. Hörlurar jag lyssnar i hörlurar, det låter så bra.
           

Man kan vrida vänster höger, man kan höra basen och diskant. Man kan leka med volymen, göra det hela mera intressant. Jag spelar trummor till musiken, ibland bara för publiken. Det låter så bra, både bandet och jag.

dom hade mycket att säga

Sjuka festen i fredags. Somnade efter mycket fniss. I lördags somnade jag på centralen i GBG, direkt hem till emelie och tjejkväll, narkolepsi hela kvällen tills jag gav upp och inte vaknade förrän vid tio idag. Var hemma kl. 12, somnade i soffan vaknade tre. Nu är du hemma igen, och det finns inget stopp. Allt eller inget

skärgården

      

Nu har jag låtit håret vara (dlevis lockigt och rätt jävla stort) och snart beger jag mig in till stan. Simon och jag ska inhandla den sista presenten till ingrid/alex/anders festen som är i Bodele utanför GBG. Det är skärgårdstema och jag ska ha på mig en fin röd- vit klänning, försöka vara söt helt enkelt. I gbg möter vi upp staffan och sen åker vi tillsammans dit, ingen av killarna känner någon där, jag tycker att det är så kul att de hänger med.

papperstrumpeten

                        

Varje gång jag ska förhandsgranska mitt senaste blogginlägg, ser jag inlägg från hösten förra året. På ett sätt blir jag nyfiken och vill se vad jag gjorde och vad jag skrev då. Sen kommer skräcken över mig. Mådde rätt dåligt den tiden, tänk om jag kommer tillbaks i samma tankesätt igen. Nu, denna veckan har en enda tanke snurrat runt i mitt huvud;  "framtiden?". Den tanken får mig att må väldigt dåligt, så då skjuter jag på det lite mer.
Imorgon har jag en framtids- lista att gå igenom. Plugga, pengar, boende och jobb. Får jag kollat upp det imorgon kommer jag fullkomligt stråla på Ingrid/alex/anders fest på fredag. Håll i hatten!

kom tillbaks!

Ja, okej. Det är lite tjatigt med poladroid- bilder. Men det blir lite finare,  man fångar småland i dess bästa vinkel.
Idag har det mesta krånglat, datorn, den planerade resan till sthlm/åland/finland. Mina skattepengar dyker aldrig upp, så jag kommer ingenstans.
Imorgon ska min far köra in mig till det såkallade "Ströget" som finns här i varberg, jag kommer att gråta av lycka. Var längesedan jag såg mycket folk (förutom på tv) tillsammans.


Lillebror och jag flexar musklerna i Emmaboda (nu på denna bilden ser det ut som om han har broccoli mellan tänderna, men det är en helt vanlig svensson- tandställning)


Mario full (super mario?)


Isabelle med de fräckaste brillorna jag någonsin har sett.


Och kajsa såklart, min älskade vän.


Hur kan man ogilla festival?

Rasslebygd 09

Nu har jag börjat återhämta mig efter en vecka utan dusch, riktig toalett och smålandsrullar. Sen i torsdags har jag låtit som en ledsen 5- årig tjej, nu låter jag mer som en 50- årig haschhora. Kameran somnade in efter en dag, nu väntar jag febrilt på att alla vänner ska skicka some pics. Detta är vad jag har att erbjuda:

I bilen påväg till de småländska skogarna.


Camp Tv4 (vi lurade i varenda jävel att vi var praktikanter som hade direktsänd morgongympa varenda dag) Tv4 fick nys om det här och intervjuade mig, när jag var full och smutsig, känns bra.


Lillebror och Timmeeee


Mitt i fyllan och villan satte kajsa mig i det största varbergscampet, för att lugna ner mig med ett parti schack.


Behöver jag säga att jag saknar det?

RSS 2.0