you make my dreams

      
      
      
      
       Claudia Kents bilder

Efter nattens vattenkrig hittade jag tandkräm på ryggen, hälsosamt! Man ska borsta hela kroppen!
Just nu håller jag på att peppa bort den kvarvarande förkylningen. Förfest hos Claudi sen till klubb PT.
Funderar på att ta kängorna eftersom jag fortfarande är på krigsstigen.
Imorgon blir det Göteborg och halloween- fest hos Hannah och Lina!

this is not a test

Ens hygien under sjukans tider, är ungefär som hygienen under festival. Man svettas och fryser, ofta i samma kläder som dagen innan och dagen innan det. Om man nu tvättar sig, kanske till och med slår på stort med en dusch, för att få bort alla kallsvettningar/varmsvettningar så är man fräsch i ungefär 5 min.
De säger att jag har influensa. Trött på morgonen, mongo på eftermiddagen, sjukt efterbliven på kvällen.


och du är finast av alla...



Gratis fylla igår. Sår i pannan idag. Just nu går Prinsessan från Peking på repeat. Ska strax gå och lägga mig, fryser, ensam.

genom tunna tyger

Kebab till kvällsmat. Kebab till frukost när vi går genom stan. Second hand- mys i soliga lördagen. Buss till landet, massa mjölk med oboy och banan. Duscha sova. MC fest ikväll.


Försvunna dar och eviga nätter, vätskeersättning och värktabletter
Var allt man behövde, sen kom du...

Andra behöver sova en natt, för oss räcker det lätt med en kvart. Andra behöver fylla på jämnt, vi kör på som om inget har hänt. Det är ett handikapp att livet, ivern, lusten brinner för starkt.
"När du träffar rätt då vet du det på nåt märkligt sätt".

beat of my heart

Varje gång jag sover ensam, så drömmer jag mardrömmar. Såna där som egentligen bara är läskiga på natten. Typ att alla skrattar åt en medans man håller på att dö. HATAR ATT SOVA ENSAM, HATAR ATT SAKNA!

Det blev prat om julafton idag, längtan gånger tusen. Leia önskar sig en longboard. Jag önskar mig en fleecejacka och då säger hon "Du önskar dig bara grejer som du behöver! Så tråkigt och vuxet!" haha.

hela livet var ett disco



Stjärnfallet, stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag. Stjärnfallet, stjärnfallet är jag och du är himlen för mig varje dag.

don´t upset the rhythm

                    
snygg bild på snygga människor i ett slags kolletiv strax innan bergsjön


Fan vad kärlek är pain in the ass. Jag menar, det som är så totalt jävla fint och bäst, kan samtidigt göra en till Vicky i Little Britain. Alltså väldigt osäker. Vad får man göra? Vad får man säga? Hur kommer den andra att reagera? Är man varandras andra nu, eller är allt öppet?

Idag blev en dag med hångel och The City som laggade på MTV. På bussen in till stan var det sol och newton faulkner i öronen. Vid öronen sitter också mina mungipor... JÄVLA DIG VA!
Och jävla nena som ska ligga på sjukhus hela tiden. Det är inte kul längre.

Grattis till mig! Hittade källan, den gyllene lite brun/vita källan till bananflugornas näste, mögel i soptunne locket. Nu är de kvarvarande bananfluge invånarna - 3000 ungefär. De som oturligt nog överlevde, har flytt ner till köket, MOHAHA!

hang the cyst

Igår när jag hade blivit "befriad" från min systers minsta, efter att ha tillbringat en helg med skrik och gap om "TAKTO!!!" (översättning: traktor), begav jag mig till claudia som somnade var femte minut av bakfullhet. Drog med mig henne till Nena som var så ensam och uttråkad att hon satt i fönstret och väntade på oss.
Otto och jag åkte till simon och firade kanelbullens dag med då självklart dagens stjärna; kanelbullen och öl. Öl och kanelbulle tillsammans var inte så äckligt faktiskt. Sen blev det replokalen med nya bandet som vi vill ska låta lite Last Shadow Puppets.

Imorse när claudias väckarklocka ringde kl. 7 kunde jag inte somna om, så när hon gick mot tåget och skola, gick jag mot kvantum och färska frallor, spatserade senare mot brunnsberg och syster. Hösten är och kommer nog vara rätt jävla fin.

we build then we break

När hösten nu har kommit så är det väl inte mer än rätt att mitt årliga hösthumör smyger sig in. Man börjar fundera på sin existentiella rätt här på jorden. Vad vill jag göra? Vad kan jag göra? Vad kommer jag bli tvingad till att göra? Den första frågan ligger just nu längst bort. Har inte så många andra val än att börja jobba, tjäna min rätt i samhället, och det på nåt ställe som jag verkligen inte kan se min framtid med. Eftersom jag hittills jobbat som lagerarbetare, är det väl såna jobb jag har att hitta. Vill verkligen inte bli fast här i min hemstad.

Det är inte många av mina livsval som har blivit rätt. Men säger man inte "gör om, gör rätt"? Ska verkligen försöka hitta energin och inspirationen som jag så länge har varit utan. Måste hitta den. Är inte mitt vanliga jag, tillochmed söta lilla Leia har märkt det. "Jag saknar gamla Lovisa, min knasiga moster", just då ville jag bara bryta ihop.


Liten och oförstörbar

RSS 2.0