Bh- fri kväll

Nu sitter jag hos söder, som hon kallas. Ska kolla på film med henne och syster. Men just nu är de grymt tråkiga och sitter och pillar med söders nya mobil. Jag har så tråkigt att jag gick in på youporn innan. MEN! Inte ens det kunde underhålla mig... Efter filmen är det tänkt att de ska visa mig hur rockband fungerar. Nä nu får dem fan ta och ge sig!

volontär, sydafrika

Sitter här med rysningar över hela kroppen. Jag tror att jag har funnit mitt kall! Emelie och jag var intresserade av att åka till sydafrika i höst, bara resa runt. MEN NU! Jag är så jävla lycklig att jag snart börjar gråta. Hittade en sida med volontär- resor. Det känns i mig att det är volontär som jag är född till! Jag förstår att det kommer inte bli enkelt, mycket psykiska och fysiska utmaningar. Där kan man verkligen inte vara lat och tänka "jag gör det nästa dag".

De volontär arbeten jag är mest sugen på är;
Barnhem, jobbigt psykiskt. Barn ger dock otroligt mycket tillbaka. Man bor hos en sydafrikansk familj, bara det är ju ett stort plus!
Projekt lejon, man reser runt på ett 30.000 stort hektar mark och studerar hur lejon, zebror, giraffer och elefanter lever.
Projekt vithaj, HÄR SIMMAR MAN MED HAJAR!!! Tar foton på dem osv.

Var lite inne på projekt gatubarn, men det är nog jääääääääävligt tungt. De varnade tillochmed på hemsidan att man måste vara sjukt psykiskt stark.

Detta kommer bli den största utmaningen i hela mitt liv.

keeping warm in could country...

...gör man på bästa sätt med alkoholoch/eller med bra vänner! Här är min helg.

Fredag: Satt på ett tåg från Sthlm, fortfarande full. En barnfamilj med fri- uppfostran satt brevid mig. Inte kul!

Lördag: Gjorde mig iordning hos Amanda, vi åkte till Jenna. Förfest i hennes super- lyxiga hus. Åkte till Viktor, där fick man måla på hans tapet! Jims öl var så äcklig att den tog en snabb vända i strupen och ut genom min munn inom loppet av tre sekunder. Jag stod i köket vid slasken så ingen skada skedd. Ner till stan, träffa folk. Till Johannes på efterfest. Jag hade Amandas lägenhet till förfogande, så när vi inte orkade fest mer, drog vi dit och gjorde "chips" med thaikrydda. Vi satt uppe till halv sex och kollade på scrubs. Sov i sked, det bästa som finns! När han snarkade som en borr gick jag in till Emelie och sov i nåt jag trodde var en vattensäng.

Söndag: Halv nio när han märkte att jag var borta, kom han efter och de två somnade om, jag var klarvaken. Kebabrulle med Emma och Emelie runt tre tiden. Vi planerade en resa som förhoppningsvis sker i höst. Åkte till donken. Hatar donken. Allting smakar äckligt och halvdant. Emelie stannade i Amandas lgh med mig, vi skulle ha One Three Hill- maraton, jag somnade vid halv nio.

Den bästa helgen på länge, jag har saknat mina vänner. Att inte bara träffas för en fest utan att hänga en hel dag!

som en dröm

Tjenare, rockbjörnen alltså. Hotellet var så flott! På wc fanns det ett badkar med dusch i, sen fanns det en till dusch med en extra dusch i duschen, haha. En såndär R´nb dusch, var ju tvungen att testa. Syster och jag lyssnade på Markus Krunegård medans vi fixade till oss. Taxi till Cirkus, hittade våra platser. Bytte platser, satt vid mtv- shire och han i "sexuellt" på ztv. Galan började, den var helt okej, förutom att de flesta priserna gick till idol- deltagare. Markus var grymt bra, lykke li var speciell, vi gick och kissade när titiyo spelade. Efter galan byggdes scenen om till dansgolv, gratis öl dukades fram. Rob ´n raz dj:ade, var det bara jag eller lutade golvet? Vi stod och dansade med eskobar killarna och saras inspelnings-snubbar. Club killers spelade tillsammans med espinosa och ané brun. Fick sura blickar av sibel, hon var nog avundsjuk på min "vattenspridar" dans. Fadde var svinpackad och bjöd upp mig till dans HAHA! Gjorde en liten piruett och lirkade mig ur hans grepp. Kitty var så söt. Men sötast var nog ändå kassler. åh...
Efterefterfest på Café Opera. Nån mode-tjej gillade min klänning. Fick gratis drinkar av Emir, smakade enbart socker. Drack dock upp den, sen nös jag i fem minuter. Tål nog inte tjejtjej-drinkar. Sara hittade peter, han som "äger" henne via skivbolaget. Han bjöd på öl som om pengar inte existerade. Jonna (?) och jag gjorde oss roliga över att sara och peter stod och snackade jobb inne på opera, musiken var ju så förbannat hög! Efter en stund kom Tommy lee och dj:ade, fast vi var några som trodde att han bara stod och knapprade lite på knappar. Berättade för kalle vad mitt band heter, varpå han tyckte att han skulle vara på skiv-konvolutet. Fick känna på hans bröst, vi heter ju manboobs.

Kan ju inte berätta allt. Men detta var ett litet utdrag ur kvällen. Puss på dig syster!

ruckis

skriver om rockbjörnen imorgon, är död.
måste... sova... lite... ska... drömma... om lille... kassler<3

dagen från helvetet

Kan eller orkar inte skriva så mycket om den, känns som om jag kommer börja lipa om jag drar igenom det i huvudet. Ska snart packa, heeeee sen ut som vanligt. Spelade mario cart med syrrans "man" innan. Kändes som om jag babblade på om allt möjligt, det var skönt. Behövde det, att nån bara lyssnade på en massa skit.
Har tankat ner futurama till iPoden så man får lite underhållning på tåget till Sthlm imorgon.

frukt.


hellre en dårfink än en dönick.



JES! Ikväll fick jag Leia, min systerdotter, att älska både "Dårfinkar & dönickar" och "Kenny Starfighter". Så nu har jag iallafall en som jag kan se Kenny Starfighter- filmen med.
Peppar som tusan inför rockbjörnen som är på torsdag, köpte tågbiljetterna idag. Inte hem dock för då ville dem ha 975 spänn av mig, HUR I HELA HELVETET KAN DET KOSTA SÅ MYCKET?!
Sj borde dra in hur många miljoner som helst, varför kan de inte fixa så att tågen kommer i tid då?
Funderar allvarligt på att gå hem från Sthlm.
Imorgon skall jag ladda ner lite roliga serier till min ipod, tågresan upp går på 5 och en halv timme. Seg tåg- "billigt".

amanda

Amanda har varit här och käkat frukost två dagar i rad nu. Väldigt mysigt, man får ätit också. Det är ju aldrig roligt att äta själv. Vi träffades i ettan på gymnasiet, hon var en (ursäkta ordvalet) surfitta. Gnällde om allt och alla. Konstigt nog var det väldigt roligt att hänga med henne. Nu har hon gått från singel till osingel. Det kan tros att hon ska bli som resten av mina upptagna vänner, toffel. MEN NÄH! Amanda är tjejen man vänder sig när man vill supa sig karatefull och bara skratta. Eller varför inte långa frukostar?! När jag blev en toffel 2006, gled vi ifrån varandra, eller jag gled väl ifrån alla, haha världens största toffel!
Nu har vi alltså tagit upp kontakten igen och inget känns naturligare! Tack Amanda.


love is my drug

Ja gud vad bra John M.E är. Hittade honom på P3 galan igår. Idag skulle jag gå upp INNAN nio, lyckades rätt bra då jag vaknade 08:20 av en nysattack storlek större, snoret bara sprutade. Har funderat kring den här "Superbakterien", att den kanske var den jag hade fått. Dock hade jag legat död och begraven för längesen. Men igår såg jag en tidningsartikel

 "Det är inte snoret som gör dig täppt i näsan - det är näsans slemhinna som har svullnat. Orsaken kan vara en inflammation - som behöver kortisonbehandling." känns lite som om jag är nåt spåret här! Jag hinner inte bli frisk denna vecka som  kommer. Det får vänta.

Jag lyckades inte få packat igår! Det är nåt med mig, jag kan inte göra grejer som känns för långt borta. Hellre stressa lite och kanske glömma några saker. Det är min deal det. Igår gjorde jag en "Hiro", sov i tre minter för att sedan vakna och inte kunna somna om förrän en timme senare.


bucky done gun

Det känns som om jag städar mest hela tiden. Jag måste vara sjukt ineffektiv! Idag ska jag packa inför THE WEEK!
Nästa vecka är jag två barns morsa, jes upp i tid mata lämna hämta sova. På torsdag sätter jag mig på tåget till sthlm då Sara och jag ska på Rockbjörnen. Ska bli sjukt kul, massa bra artister som ska uppträda. Vissa som man inte har sett som ska få visa vad de går för.
Igår var Sara och jag på stan, sen hämtade jag Leia i skolan. På kvällen blev det kinamat, tänkte på min morbror Bill som är i Tokyo just nu och jobbar. Tokyo ligger iochför sig i Japan, men ändå.

Jag blir hela tiden peppad till vissa saker, saker som jag ska tänka positivt om. Kan i ärlighetens namn säga att jag är grymt peppad på detta året. Det känns bra, tack till mina närmaste vänner! Det kommer bli ett händelserikt år. Även om alla åker ifrån mig nu i början av året och har kul i andra städer och länder, medans jag är "fast" här, har jag tankar om vad jag kan göra med tiden då jag inte jobbar. Kanske ta körkort, bli sjukt grym på symaskin, ta en språkkurs. Ja det är inte för inget som Sverige kallas för möjligheternas land.

Hajp, nu måste jag fortsätta den ineffektiva städningen/packningen.

rufus w.

Och här sitter jag, ännu en afton. Var påväg till sängen men då började blodet rinna ur näsan igen.
Tänkte låta det lugna ner sig, sen så har jag ju mitt älskade spotify! Rufus wainwright är skön såhär sent.


SPOTT I FY

Jag trodde att blodet som rann ur näsan skulle ta slut. Det har ju inte varit så närvarande de senaste dagarna, men idag bestämde det att berika mig med låta det flyta! Jag menar, det har ju varit lite färglöst att snyta sig, när det inte kom något blod! Det blev lite HALLELUJAH MOMENT kan jag ju säga er.

Idag är det STORA städdagen, vart jag än går ligger det kläder, rena då förstås. När man är sjuk samlar man rena kläder på en hög genom att använda samma tröja och mysbyxor i nån vecka = KAOS! Jag har kanske lite för mycket kläder, men det brukar inte visa sig. Förrän nu då, allt är tvättat. Jävla i-landsproblem.

Vann ett spotify- konto via rockbjörnen and I FREAKING LOVE IT!


Puss och spö


tiny dancer

Så hamnar jag tillslut här. Har precis sett ett avsnitt av amerikanska Paradise hotel. Sen som en slide, över till svineri snack med Amanda på msn.
Om man vill vara snäll så kan man säga att hon är som en tiny dancer, men jag vet bättre.
Ska bli mycket spännande nästa helg *gnider händerna mot varandra och ler rått* hehehee...


let it fall

Städa, städa. En uppgift som blir rolig när man hittar saker som t.e.x en "smurfhits 5" skiva.
Såhär lät det en dag för många år sedan, kring ett tankebord:
"Hur kan vi tjäna pengar på smurfar? JAG VET! Vi tar en bunt relativt kända och färska låtar, spelar in dem på nytt med lite crazy smurf text, sen pitchar vi upp det så in i helvete!"
Sen stod vi där, hjärntvättade barn och sjöng "Vill ha de´" istället för "Vill ha dig".

Får återkommande drömmar om studenten, jag är aldrig glad. Alltid rädd att nån ska komma på min bluff.
Inatt var jag tunn som ett skelett och brun(!). Psykadelisk musik i bakgrunden, ser att folk pratar men hör inget.
Vaknar och ser att jag har fått sms från en som hoppas att man blev väckt. HA!
Idag ska julen ut enligt folk som vet.

no, I don´t remember

2008 års pris för bästa känslostormiga skiva ger jag till Anna Ternheim. Det är hennes egna texter som förklarar varför;
Maybe we are the damaged ones
Endless need like a burning sun


Den kvinnan, de orden




harlem gospel

CAN YOU FEEL IT? COME ON SISTAH!
Här sitter jag som skulle gått och lagt mig för några timmar sedan. Syrran och jag kom på att vi ska starta en gospelkör. Jag håller på att äta upp mig och jag tror det är med min fetma som min grymma röst kommer att dyka upp.
Allvarligt. Så det vi diskuterar nu är vilka namn vi ska ha. Sara är inne på Shaneezcha, vilket är coolt. Jag är rätt inne på Yolanda och  Zaalequa.

Idag har jag fått den andra "utskällningen" om hur jag använder ordet "dem" när jag skall använda "de" och vise versa.
Kan ju säga till mitt försvar att jag har grymma problem med det svenska språket. Med det engelska också för den delen, så vilket språk kan jag egentligen? Mitt kall är kanske att hitta mitt språk,
listen to my inner voice. All I can hear is:
ON THAT HALLELUJAH DAY
OH LORD I WANT TO BE IN THAT NUMBER
WHEN THE SAINTS GO MARCHING IN!
HALLELUJAH CAN YOU HEAR ME SISTAH? CAN YOU HEAR ME BROTAH?

När får lilla Maria komma med in i bilden? ha? va?
Vart är könspolisen när man behöver dem?

livrädd för att leva, dödsrädd för att dö.

Ibland tänker jag på skumma grejer, t.e.x "jag undrar om det är någon som har druckit upp vätskan i en lavalampa?". Sekunden efter tänker jag alltid "såklart, nån i U.S.A har gjort det". Detta bevisar att min uppfattning ang united states of america är helt åt helvete. Eller så är det dem som är åt helvete. Jag tror att jag fortsätter ha min uppfattning. Bor ju trots allt på landet.
I morse när jag satt på toa och gjorde nummer två, ropade far att frukosten var framdukad, varpå jag svarar "jag kommer!". Snuskig som jag är kommer jag på tanken "tänk om det finns folk som blir så tända av att göra nummer två att dem faktiskt kommer!", sekunden efter "jamen det klart, nån i U.S.A är säkert sådär skruvad."

Dagens rubrik: just nu känns det så. Tack till kent som sätter ord på mina tankar.

about IT

Sitter här och lipar, lyssnar på kate nash och hon sjunger så man fattar, när hon sjunger vissa ord så kliar det i mig. Kliade på hela bröstet, så nu är det sår. Det svider och blöder.

I like sleepin in your bed.
I like taking time, and I like your mind.
I like when your hand... is in mine

Fan vad jag är blödig då, ha     ha     ha...

gangstah grills

Vaknade 08:18 av att jag inte kunde få in nåt syre i min kropp, märkte att LÄPPARNA VAR JU STÄNGDA!
Tog i allt jag kunde och rev(!) isär dem. Sen så fortsatte jag min skönhetsdröm helt ovetandes om vad som just hade hänt.
ZZZzznark znark vaknade 09:28 och tänkte, nä nu jävlar ska jag gå upp och spola ut lite snor ur näsan.
Kollade mig i spegeln och tänkte "fan vad snygga grills* jag har!". VE OCH FASA! Jag har inga grills! Det är ju torkat blod i hela käften!


Här har jag ändå skrapat bort lite, men det är ju inte så att jag tänker använda denna bilden på profilen på matchpunktcom precis.

*Grills är bling bling på tänderna, såna däringa feta grejer som man trär över sina egna.

ÖS-JÄVLA-SNÖ!

Så var vintern igång igen. Vafan liksom, en månad försent frågetecken
Funderade innan på om man ska flytta fram hela året så att vintern kommer när den ska komma, inte regna hela december och sen ös-snöa i januari! Fast jag ångrade mig sen, för om man hade flyttat fram året så hade jag fyllt år ÄNNU senare. Lagom kul att fylla år efter sommaren. Nu kom jag på att det är skitsamma, för de viktiga födelsedagarna (16, 18, 20) har jag ju nu redan fyllt. GUD VAD JAG SVAMLAR!!!

Hanna Fridén hade googlat sitt namn, varpå en kille hade skrivit att hanna fridén får honom att spy i sin egna munn. Jag skrattade tills jag höll på att kissa på mig! Vems munn brukar/skulle han annars spy i? Han framstår ju bara som en oerhört korkad och äcklig kille.

Nu ska jag fortsätta att svära över "ös"- snöandet och äta leverpastej. Väntar ivrigt på att syrran ska ringa och uppdatera mig om grammis- efterfesten. Om hon och maria espinosa fullföljde sin plan.
Rätt jävla
spännande!                                                                                                                                                                                                      

decode

Vaknade alldeles förtidigt idag. Men smärtan gjorde det omöjligt att somna om, bilder från nattens drama dök upp gång på gång. Du skriker åt mig innan du fäller mig mot döden. Svetten, snoret och tårarna rinner. Vad är det för något mitt undermedvetna försöker säga mig?

fake tales of San Francisco

Var han istället för mig? Eller var han bara något annat?
Det var då och nu är nu och det gjorde ont överallt och huvudet var bara fullt av skit.
Som hjärtkirurgi utan bedövning.
Du fanns med i varenda tanke, tröttade ut mig och gjorde mig till en fånge i mina egna tankar.

Nytt år, nya tankar, nytt hår, nya meningar. Ny blank sida, men vem är jag att säga att detta kommer bli mycket bättre än det förra. Vem är du att säga att detta kommer bli mycket bättre än det förra, du var nöjd med det gamla.

Jag hoppas verkligen att detta kommer bli mycket bättre än det förra, hoppet är det sista som överger människan.

it´s all becuse of you

Jag vaknade inatt av att jag inte kunde andas, nej var lugn ingen panikångest här inte (dock hade jag nog inte blivit speciellt överraskad om det hade varit panikångestattack) utan det var tjockt med snor i näsan och tungan hade svullnat upp. Tänk om jag hade dött sådär. "Lovisa var stark och kämpade på, men tillslut tog snoret överhand. Må henne vila i fred". Det hade inte varit fy skam att bli kvävd av sitt eget snor, värre om det hade varit någon annans.
Nåja, nu överlevde jag, men spänningen om vad som kommer hända nästa natt ligger som ett varmt täcke över mitt huvud.

home, home

Nu är jag trött som en gammal hängig banan. Hemkommen efter en weekend i Sthlm. Johanna blev dock sämre under resan dit och på lördagen låg vi inne på hotellrummet hela kvällen. Stackaren. Nu har hon lyckats smitta mig! Hoppas att det en grov förkylning och inget mer. Har varken sovit ensam eller bra i 6 dygn. Kommer kännas konstigt inatt. Kanske ska tvinga katten att sova brevid mig.


happy new year!

Var som sagt i köpenhamn på nyårsafton. Skönt att komma ifrån allt.
Kom hem till cluadia runt halv sju så då var det bara att kasta på sig sminket och kläderna. Vi hade kommit överens om att säga att vi åt fancypancy middag, sanningen är att jag tryckte i mig två 7eleven pizzor i metron påväg till förfesten.
Väl framme hos heidi började min klunktävling med elina (jag vann, som vanligt) och fyllan var ett faktum.
Tolvslaget firades i en stor korsning, DANSKARNA ÄR STÖRDA!!! Bomber överallt.
Vi "råkade" snika in på en privat party där det var gratis sprit. Vi var ungefär 10 svenska tjejer som chrashade deras fest.  De danska tjejerna verkade inte speciellt glada över att vi snodde deras killar, så vi drog vidare... med oss hade vi killarna såklart. "Fluggan" blev min.
Efter ett tag blev det efterfest. Får inte säga så mycket mer om den här, än att den slutade vid elva tiden förmiddagen 1 januari.
Sen skulle jag ta mig från slummen till cluadias lägenhet. En resa i helvetet haha.
Kvart över sex på kvällen rullade mitt tåg in på gbg:s station och jag kände mig slaktad. Helt klart en av de bästa nyårsaftonar någonsin.
Ett grymt bra avslut på en grymt dåligt år. Tack alla! (bilder kommer nån gång)

RSS 2.0