ba ba baba ba ba well anyway

Har helt glömt av bloggen. Jag har haft fullt upp i två dar nu, och det verkar inte stanna av. Jag gillart, när och om jag kommer hem om kvällarna sluter jag ögonen i soffan.

Igår, tisdag, for jag in till syster där det vankades mat och en rätt snygg golvläggare;) Sara passade på att klippa mig, förlåt om jag var jobbig sis! Efter det gick jag hem till simon och med markus begav vi oss till replokalen för att spela oss lite svettiga. Åh vad kul det var. Ett jävla tag sedan man spelade. Den här känslan kan jag leva på länge. Tack killar!
Sen var det fik på stan. Somnade sen hemma i soffan.

Idag, onsdag åkte jag in och träffade hannah och nena. ca 25 grader i skuggan och vi kämpade oss igenom stan.


Vi köpte jordgubbar, pannkakor, vindruvor, saft, laxsallad mm, och satte oss nere vid fästningen. Peter joinade och hela livet kändes plötsligt så jävla komplett! Jag älskar mina vänner, måste säga det till dem lite oftare.
Har fått med mig nena på tequilarace imorgon. WOHO!

rymden i en låda

Idag har jag varit hurtig! Steg upp tidigt och gick ut för att springa. När jag kom hem satte jag på en maskin tvätt och sen var det dags för lunch, en fräsch sallad, sen har dagen bara gått.
NOOOOT!!!!!
Jo okej, jag gick upp tidigt. Hade inte sovit bra,  jag la mig i soffan med en riskudde och somnade. Vaknade vid ett.
Nu är klockan kvart över tre, dags för glass tycker jag. Har fått tid på Neptunus kliniken den 14 maj, kanske kan de hjälpa mig och reda ut sovproblemen.

jag glömde bort att vara rebell






Markus fyllde år och det var fest på Snäs. Ja fest var det! Innehållande brännboll och brottning, tequila och kärlek, adel och träl. Jag blev matad med den godaste icke laktosfria tårtan. Band startades, drömmar föddes till liv, det är skönt att vara ung! I början på söndagen blev jag inputtad i en hylla, var säker på att jag hade fått en hjärnskakning, så innan jag skulle sova, skickade jag iväg hej då- sms till mina nära, där jag föklarade att jag kanske inte skulle vakna upp och isåfall vem som skulle få vad av mina kära ägodelar. Men se! Jag vaknade upp. Kejti blev nog lite besviken då hon skulle vara den nya ägaren till min longboard.

"Jag visste inte att du skejtade!
Nä alltså jag åker longboard.
Okej, men jag visste inte ens att du fanns i mitt liv innan ikväll"
hahahahahahahaahahahahahahahahahah

2006



Året var 2006, kortet är taget på Grimmareds festivalen där jag och lina (till höger) spelade med vårat band Elvira.
Jag undrar vilken färg på håret som var inne, hmm...

true colors


Linnéa och Linnéa



Kejti Fot och jag

När jag väntade på fru sen (Linnéa) inne på Netto, slog tanken mig. På netto finns verkligen ALLT! Egentligen världens bästa affär. Sen när Linnéa var ännu senare så hittade jag carina och my, så jag följde efter dem lite. Eller ja, egentligen var det väl carina som följde efter mig. Hon är sån, kort är hon också så hon är svår att se. En kort följaeftare. Rätt studdig eftersom hon hade fått lön. AMEN HÄRREGUVVD! Väx upp liksom.

Vi köpte lite krimskrams, sen gick vi ner till fästningen och åt kakor med Kejti. Kejti hade dagen till ära satt en fot i ansiktet, lite flashigt om ni frågar mig men aja.
Sov väldigt dåligt inatt så det bli hemmakväll med kladdkaka. Inte mig emot. Imorgon blir det TEQUILA!!!!!!!!!!

here we go again


Köttet och Hannah


Peter och jag


En heldag vid fästningen! Tre tummar upp säger jag, även om mitt ansikte på bilden inte gör det.
Hannah ser också måttligt road ut, det kan ha varit här som vi diskuterade hur jobbigt det är för tjejer att kissa ute.
Vi kan också ha pratat om nåt helt annat, men jag lovar att det var en skön dag.
Lite rund under fötterna köpte jag mig en kebabrulle, hannah och jag mötte upp simon som bjöd på te och sen vart denna dagen slut. Nu ska jag packa inför helgen!



i have friends in holy spaces

Snart beger jag mig in till stan för att träffa mina två absoluta favoriter inom det manliga könet: Peter och Jim.
Sen blir det modevisning och tjosan hejsan. På fredag ska jag ringa och försöka få tid, så jag kan kolla upp det här med min trötthet.

Lägger upp bilder ikväll!


tisdag

Jim "fläsket" Andreasson

Först hälsade vi på i våran gamla skola, jim i bilden och jag i musiken.
Sen begav vi oss ner till fästningen där vi åt kebab och pratade skit. Efter det åkte vi lite bräda.
Älskar detta vädret!


seize the day

Är ju som ni kanske vet, konstant trött. Har kommit på vad det beror på, vaknar typ tio gånger per natt, då hinner man inte till djupsömn. Inatt vaknade jag första gången kl 6, vilket var rekord! WOHO! Den extra energin behöver jag idag, ska träffa min bästa killkompis jim, som annars bor i norge. Vi ska nog klämma in lite longboard mellan allt kebabandet. Ska försöka ta lite kort och lägga upp här sen.
MÅSTE FIXA PASS!!!!!

let the beat control you

Hade ett väldigt givandet samtal igår med en gammal klasskompis. Vi är båda i situationen där vi har sagt "singel sommarn ut" men ändå har lyckats fånga upp någon eller någras intresse. Vi kom överens om att kärlek får komma när den kommer. Det brukar ju lösa sig bäst då. Just nu är jag mest kär i min nya dator. Gav den ett nytt bord och fyra högtalare idag. Gillar att skämma bort mina kärlekar.

I gun for you part two

Det är svårt att lita på folk. Jag har alltid varit en människa som är lagom öppen med alla och litar hej vilt på nya människor som dyker upp. Men efter att en väldigt nära person, svek och ljög mig upp i ansiktet och tackade nej till min kärlek, har jag märkt av en stor skillnad. Hur vet jag säkert att den här personen är det den utger sig för att vara? Man kan aldrig vara säker med någon, men det är först nu efter sveket, som jag förstår det. 
Den här personen som svek mig någon så oerhört, klandrar jag  för mina tillbakadraganden. Men det är upp till mig att förändra det.
Hur kan du veta säkert? Hur kan du veta klart? Innan du ens testat...


oh, like this?

Nu sitter jag här på golvet, en halvmeter ifrån datorskärmen. "En halv meter?" tänker ni. Ja för någon vecka sedan chrashade min gamla laptop, nu har jag köpt mig en stationär med en GRYMT stor skärm. Säkert 19 tum, eller jag vet inte, men stor är den! Jag är så lycklig över allt. Det tycker jag att man ska vara, släpp allt så som skoskav, mensont, pollenallergi(!), träningsvärk m.m. Det är ju ändå de saker som gör att man känner sig levande.

Nu på sistonde, när det har hänt så mycket känslomässigt, har jag sett på mig själv utifrån. Förstår ni? Alltså fått tanken "Är det här jag? Den här kroppen, tillhör den mig?". Sjukt svårt att förklara, men det känns som om min kropp inte tillhör mig, att kroppen är en del och mitt tänkande en annan. Vi hör liksom inte ihop. Lite obehagligt.

barn av vår tid

Dagen är långt ifrån slut än, men jag har redan hört det bästa!

Leia 8 år, och jag har disco i köket. Låten "alla som inte dansar är våltäcktsmän" kommer igång.
Leia: - Vad är en våldtäcktsman?
Jag föklarar för henne.
Leia: - Ja jag tänker inte vara nån våldtäcktsman!
Varpå hon ställer sig upp och börjar dansa. Jag får hålla mig för skratt.

Lite senare, när jag byter blöja på Hiro 14 månader, petar han på sin snopp och säger "TITTUT!"
Man kan ju inget annat än att älska dem!




benen på ryggen

Jag måste andas ut. Har sprungit landet runt, andfådd på dansgolv men jag lovar jag hade kul. Det kommer mera för att vi lever fredag hela månan, hela månan. Jag menar att det du får med den är det du såg. Se det stora i det lilla, lite som en kemisk drog. Full på öl, full på vin, full på sprit, full i fan. Beter mig som en pacifistisk hulligan. Har man kul gör man ofta sig skyldig till nåt. Tagen på bar gärning du står och famlar med ditt legg. Och du har fyra val stanna stanna eller lägg lägg benen på ryggen. Lite som ett stretchingpass. Jag lägger benen på ryggen men du ser bara ryggen
för mina ben slår som trumpinnar mot gatstenen i flykten flyger mot planeten i rymden.

Vitt månad t.om 12 maj. kom igen, heja på mig!

Brännskada

Pratade med min vän ida idag. Vi har varit lite i samma situation. Först var jag tveksam till att agera så som hon så starkt har gjort. Men efter ett annat telefonsamtal väger det över. När vänner inte kan ge upp nånting för att kunna träffas. Detta nånting som inte är speciellt nödvändigt. När detta också händer mer än två- tre gånger, då får det vara nog. Varför vara den enda som ställer upp? Nej, tack och hej! Om du inte behöver mig, vad ska jag med dig till då?!

Vargmamma


Halka

Inatt hade jag ett i- lands problem. Försökte sova, men varje gång jag gav det en chans, började det klia. Oftast på ställen där man behövde använda händerna. Sen att mina ben var nyrakade och hala, så jag liksom halkade av mig själv, hjälpte inte heller. Vaknade med en timmes mellanrum hela natten. Sjukt frustrerande. Tänkte på Wolfmother, mitt favvoband som har lagt ner. Grymt bra live. Jag bifogar en bild! Sen är det upp till er att kolla på youtube. Frukt!

worst case scenario

PUH! Massa saker som dyker upp samtidigt. Massa personer som dyker upp i hjärtat. JAG ÄR GLAD MEN ÅRET HAR FÖR FÅ MÅNADER! Kunde gott slänga åt sommaren 2- 3 extra månader. Sen att människor som borde finnas kvar på jorden försvinner. Det är ju helt åt helvete.

markus kyrkogård

Var i göteborg igår igen. Åkte upp tidigt och lämnade av väskan hos kajsa. Hon bor i ett underbart kollektiv i örgryte. Stort hus med högt i tak och alla möblerna är gamla och fina. Vi drack lite kaffe på trappan och pratade om livets enda mening, kärlek. Sen drog vi till bengans och satt på uteserveringen och drack kaffe där.

Konserten var svinigt bra, svettiga markus krunegård. Vid tolv drog vi till svanen, ett typiskt popställe. Mådde lite dåligt över en människa. Men då dök champagnen upp, alla var glada och svettiga. Kvart i tre ragg och tjosan hejsan.
"Imorse" var det frukost med peter björn och john.

Ikväll spelar simon mfl på biblioteket, jag har hiro så det blir ingenting med det.
Nu somnar jag snart, vilket är förståeligt, godnatt!

...så går jag hem



Har lånat en bok av syrran. Den heter "om ingen nyper mig i rumpan snart så går jag hem" och är ritad och skriven av Anna- Karin Elde. Läs och skratta!

RSS 2.0