min helg, svettig

"Jag hoppas att håkan ramlar" säger han.
Nattens lyktor lyser starkt, följer med dig hem för att inte bli blind. Det är kvällens alkohol som har gjort mitt hjärta blint.
Vi somnar svettiga av varandras värme. Jag smiter iväg lagom till att se lyktorna släckas i takt med att det brinnande eldklotet sätter sin färg på den nya morgonen.
Jag är rädd för att bli sviken igen. Vågar inte riskera att förlora ännu ett år med ett hjärta som pumpar blod för två.

"MEN! Du är ju kär i killen! Du saknar honom!" 
Då funderar jag på om jag är ensam om att inte ha blivit lobotimerad av det heterosexuella samhället.
Kan man inte vara vän och därmed sakna någon av motsatt kön utan att vara kär i människan?
STÖRT!

med detta säger jag tack och hej. kanske föralltid. kanske är jag tillbaka redan imorgon. kanske öppnar jag mitt hjärta på ett annat ställe. vi får se. inget är skrivet i sten.

those glory days

Idag när jag lämnade leia hos hennes kompis snöade det ute, blev därför inte ett dugg förvånad när det dök upp ett sms där det stod "ingen longboard idag snälla!".



Både hiro och jag var rätt trötta. Men jag bjöd in tjejorna på kak- kalas istället!



Hanna med luggen.


Och emma med håret.

Vi var sex pers som åt tills vi mådde illa. Denna dagen får fem toastar!

Gloria

Ligger och försöker sova, eller ja just nu skriver jag. Imorgon ska jag jobba. Båda barnen, det är lov på Leias skola. Var inne på blocket precis, via mobilen. Letar efter katt. Helt dumt egentligen då jag inte kan skaffa mig det innan jag har flyttat hemifrån. Katt är det bästa djuret, ingen tvekan. VILL HA VARENDA EN! På torsdag blir det longboardåkning om jag får bestämma. De gnäller fortfarande om kyla. Enligt mig finns det inget dåligt väder, bara dåligt humör! Sluta klaga, börja jaga...

KZN south africa

Jag plugga? Nej nej nej. Men nu kan det bli så ändå. Har hittat ett universitet i England där man går "Development Instructor program". Det hänger alltså ihop med volontärarbete. Först pluggar man den kursen i 6 månader. Efter det åker man till Sydafrika och volontärar i 6 månader. JAG VILL VILL VILL! 12 månader är rätt länge, vara borta från allt och alla. Men man får tänka på vad man är och gör just då. Det är nåt bra. Man vill må bra med sig själv. Fan dags att betala sin plats här på jorden och sluta gnälla. Sluta upp med att vara en matrialist, jag erkänner att jag älskar att köpa saker. Kommer nog alltid att älska det, men vadfan är en ny mobil och ny ipod mot att se när en lejonunge tar sina första steg? När man får en kram från ett föräldralöst barn? Hjälpa människor i kris? Åker isåfall nästa år. Det ska bli nåt med afrika iallafall, det är bestämt. Jag tar med mig magda. Vare sig hon vill eller ej.

ward 7 nompondo area

Kollade lite på dokumentären om pete doherty, han knarkaren från bandet Babyshambles. Jag har aldrig kännt mig så fräsch och smart som när jag kollade på pete. Han var helt borta och visade sitt hem som var fullt med katter, uppstoppade fåglar och trasiga saker. Han hade hittat en död hjort i ett av rummen en gång, den var halshuggen. Man bara "oyeah, den killen är ju fräsch! come and get me!". Däremot blev jag sugen på England. Efter irland resan då.

Fick sms av magda som är påväg till sydafrika.
"Jag är i johannesburg nu, min ena väska är försvunnen. Han som skulle hjälpa mig hitta den, var mer intresserad av att få veta om jag var oskuld än att hjälpa mig..."
OYEAH igen. Shit vilken jävla mardröm. Fick en uppdatering sen att hon hade använt sina dramatalanger och ställt till med värsta scenen. Den tjejen alltså, själv hade jag bara börjat lipa och velat åka hem. Skönt att hon är så rättfram,  eftersom jag ska resa med henne i jul. Hon kan ta tag i mig och ruska liv.

Drömde att jag var med i "bonde söker fru". Vi var i indien och köpte hasch i en godisaffär.
Idag är det lite mulet och nu ska jag packa inför jobbveckan.
FRUKT

run it!

Idag har jag:
ätit tårta, byggt en TIE CRAWLER (star wars legopryl), varit lycklig över solen som tydligen vill stanna hos mig (WELL, YOU´RE WELCOME!)

Efter solsken kommer regn. Är så jävla glad just nu, men å andra sidan åker min soulmate imorgon. Lite dubbla känslor. Vill gå i ide i fyra månader, inte festa på 4 månader, inte göra nåt i 4 månader. Men vi vet alla att om man har kul går tiden fortare! Försöker se det positivt. "Bara 4 månader?! *prft* går som väntetiden på en pizza, 15 min en kvart!".


Snart en ny vecka, om jag får önska ska den innehålla följande:
Godis, longboard åkning, öla med peter, öla och longboard åkning (DANGER!), julia och hennes halmstad, att hiro förstår ordet sova och nej

Perfekt, spelar ingen roll om inget blir av. Inget kan rubba min glädjerytm!


fleet foxes?

Vaknade tjugo över nio idag, då hade hiro också precis vaknat. Likamed att han måste ha varit vaken halva natten! Då är det ju inte jag som har hand om honom, utan hans far, andy. Nu kom precis hiro in med en flaska munskölj, ska man ta det som en diss?
Igår gick vi ut i vårsolen, hiro och jag. Tanken var att han skulle somna direkt, jag skulle sitta i solen och njuta med mitt varma kaffe och försöka förstå hypen med Fleet Foxes. När hiro väl hade somnat var kaffet kallt, jag frös och Fleet Foxes var inte alls bra. Men där satt jag, på kyrkogården och "njöt" i "vårsolen".

Fredag den 13:de idag alltså. Har man otur eller vad gäller? För mig kan det bli så att magda och jag inte hinner träffas, vilket vore rätt jävla surt, då hon åker på söndag för att volontära i sydafrika. Hon är borta i 4 månader!
Är bjuden hem till elina på kalas, men i ärlighetensnamn vill jag hem! Får se hur jag gör. Dagens i- landsproblem.
Irland- Sydafrika. Irland- Sydafrika. VILL TILL BÅDA! Måste göra sydafrika först, så att min själsfrände och jag kan flytta till irland och jobba på bar och skaffa en massa katter. Så gör vi.

Idag: sol, fint!

VÅREN ÄR HÄR, Å SPRIDER FRID PÅ JORDEN

Tv- spel är beroendeframkallande. Men man blir också en uns utmattad, vilket behövs så jag kanske kan få mig lite sömn. Det har varit fullmåne i några nätter, men jag menar, det har aldrig stoppat mig från att sova tidigare. Om inte tv-spels grejen funkar, går jag till systemet imorgon, köper mig en flaska vodka och testar om det kan få min sprittiga kropp att komma till ro. Måste dricka den då såklart, räcker ju inte bara med att köpa den. Imorgon skulle vi åkt longboard (nu när jag har börjat inbilla mig att det är vår, trots att det snöade lite imorse) men de andra fegade ur. De snackade om nån kyla eller nåt. KLÄDER FRÅGETECKEN
Pussy...

Satt nere vid fästningen idag, HELT VINDSTILLA!
Nä nu jävlar, sömn KOM OCH TA MIG!

It´s not me, it´s you

De senaste nätterna har jag sovit sammanlagt 5 timmar förmycket. Inatt skulle det alltså ta ut sin rätt, sov max tre timmar vilket är förståeligt. Tre plus fem är ju åtta, åtta timmar på en natt är bäst. Nu sitter hiro, nybliven 1 åring, i mitt knä och kollar på min mage. Snart blir det tacos på stan. Om det inte börjar ös-snöa då...
Om 65 timmar har jag hela pink floyd samlingen på iPoden. Wiiee...
Har Lily allen´s nya, och jag säger 5++


     

the factory girl

                               Den mannen, den kvinnan, den filmen...
                              

my timekeeping heart

Sicken lördag! Först rockband, lite överskattat måste jag säga. Heidis kusin var hos claudia, först efter halva kvällen fattade jag att hon inte förstod svenska...eh... Kvällens planer byggdes upp, INVITO KVART I TVÅ! Magda och jag var de enda som blev karaté fulla. Vi var på invito kvart i två, magda gick fram till en kille och bad honom hålla hennes jacka och väska medans vi dansade. HAN GJORDE DET! Haha, ägd killen.
Sen blev det tequila och kebab för hela slanten. Somnade vid fem.
När en flört blir ihop med en ny vän blir jag glad. Som att jag skyfflade över honom på henne. Det jag egentligen inte ville ha, passade någon annan mycket bättre likamed INGEN BLEV LEDSEN!

E18

Har gjort det till en vana att gå till systemet vid de sämsta tiderna. Alltid några minuter till stängning, eller som när jag var där sista dagen innan nyårsafton! Jag klagar absolut inte, jag gillar läget. Ja som ni hör så tar jag ledigt från den vita månaden idag. Man kan ha kul utan alkohol, men ibland är det inte värt att riskera.
Snart går jag och lägger mig i hopp om att ta igen lite sömn. Vill vara pigg ikväll då man troligen inte sover hemma.

Detektivbyrån<3

paniiik!

OJojoj! Sicken dag igår. Hej då till amanda. Käkade med hanna och claudia. Stressa stressa. Blåsa upp ca 300 ballonger. WIIE! Tårta (laktosfri såklart) och grymt härligt sällskap. När jag cyklade hem imorse kändes det som att denna helgen kommer bli grymt bra. Bjuden till hundra tillställningar idag, nej okej jag kanske tog i lite. Men iallafall tre.
Den ska sluta med kebab, det enda jag begär. Får jag i mig kebab är mitt liv fulländat. Planerar att köpa med mig en extra, man kan aldrig få för mycket kebab!

sistah

Sara skulle sminka mig inför Rockbjörnen, såhär lät det:
Sara: - lite svårt att lägga eye- liner på dig, du har så mycket hud.
Jag: - jag vet, det är såna här skrattrynkor! Jag tycker att det är charmigt!
Sara: - nej, det är rynkor.

TACK!


99 luftballons

Igår satt jag här och skrev det roligaste inlägg någonsin (ja, jag är en sån som skrattar åt mina egna skämt, skäms gör jag ej!). Sen fuckade internet och det kom upp en enbart vit sida, som hångarvade åt mig. MIN ROLIGA TEXT VAR BORTA! Om jag inte hade varit mitt nya glada jag hade jag börjar lipa. Men vafan, en jävla blogg, skitsamma.

Jag har två grymt braiga foto- idéer, ska göra slag i saken nästa vecka hoppas jag på. Vet ju inte när jag jobbar, syster vet du det? Nä precis, jag har faktiskt vant mig vid att inte veta. Känns lite sommar- 04. Man drev omkring på en cykel. Man var barn (är väl till större delen fortfarande barn) man hängde med sin bästis, käkade glass.

Idag är jag lite stressad, eller ja, kommer bli det när jag väl kommer in till stan. Ballong- shopping, present- shopping. Luncha med amanda. Handla mat. KALASA!

heavenly junkies

Min bästa killkompis och jag, vi är så jävla bra. Om det inte vore för att vi hatar förhållanden, så skulle vi blivit ihop. Men vi är nöjda med att vara bäst. Vi var nästan ihop en gång, men vi är helt enkelt för bra för sån skit.
Skit är också nåt vi har fått ta. Jävligt mycket. Nu när vi pratar om det är det som *pow* vi har gått igenom samma sak!
Vi stöttar och peppar varandra. Vad skulle jag göra utan dig? TACK! TUSEN TACK!
Och tack till alla er andra som har hjälpt mig igenom min kris. Känns som jag är klar med den nu.
Ja nu det får fan räcka, nu ska jag skratta och vara glad mest hela tiden. Vill jag vara ledsen sätter jag på filmen "Forrest Gump" eller nåt liknande. Kör på en vit månad också, så att alla de nya glada känslorna kan känna sig som hemma och inte bli störda! Gud så pedagogiskt det lät. Lite kristligt. Fy fan.

FESTA I SKOGA! Våran fest blir bäst.

private affair

Igår kväll när jag hade kommit hem, tryckte jag i mig en halv burk med surgurkor. Därefter kom det jag hade väntat på hela veckan, värken i benen, värken i ryggen och det obligatoriska ont-i-magen ontet. JES! Mensen var kommen. Ska lätt skaffa p- piller till afrika resan. Kan inte vara så himla fräscht att ha mens där. Kan man komma i klimakteriet medans man har mens och är runt tjugo?

På fredag blir det tidig fika med amanda, stackarn ska åka till indien i två veckor. Sen ska jag inhandla present, är bjuden på partej.

Du gör mig galen! Jag ser dig överallt, fantiserar om barn.

sweet summer









she´s a rockstar


making up for lost time

Idag är det sol och jag blir alltid lite speedad av fint väder! Kommer springa runt i 120 i south africa!
Kommer få gjort mycket idag känns det som. Leia har sovit här, inte ofta hon är här utan sin lillebror. Känns som om vi har kommit varandra lite närmre. Jag har lovat henne HUNDRA gånger att vi ska spela trummor. Idag var det då dagen D och gissa vad? Hon kan nu spela två takt! Jag blir så nedrans stolt över henne. Allt är svårt i början, vet ju själv när man satt i timmar och slet sitt hår över en enkel trumgrej.

Ska fixa så att jag kan skicka bilder till bloggen via mobilen, det är mycket finare med lite liv i bloggen.

Nä nu skriker Leia på mig, vi spelar luftgitarr till AC/DC och Hellacopters.

RSS 2.0