the opposite of hallelujah

jag vet inte riktigt nånting. längesedan jag var så här sjukt förrvirrad. dumpar ena dagen, andra dagen blir jag kallad player... detta är förändringarnas månad, verkligen. det var det för exakt ett år sedan också, sånt här är riktigt skumt.


Spelningen med bandet gick så grymt jävla bra! Festen var väldigt rolig trots att jag körde nästintill nyktert. Alla andra (80 pers) var sjukt fulla. Inte så konstigt med tanke på att tequila/öl/vin kostade 10 kr glaset. Våran ena gitarrist slängde sig upp på ett bord och hade typ sex med sin gitarr, folk jublade och komplimangerna haglade.

Imorgon tar jag min festivalväska och beger mig till göteborg för att sova hos min kompis kajsa i deras finfina hus i örgryte. På tisdag börjar vi resan mot Rasslebygd och emmaboda festivalen. Det känns riktigt bra. Nu ska jag bara försöka att locka med mig en person, sen blir den festivalen lyckad.

Nu lyssnar jag på flogging molly, älskar dem. Glömmer all skit som snurrar i huvudet. Tack.

Pray!

Idag har jag haft en heldag med nena och lite kajsa i götet. Vi har druckit kaffe och sprungit på 2- hand butiker. Det har varit en sån dag som man mår bra i magen av. Imorgon måste jag verkligen tvätta inför nästa veckas festival. På fredag ska kejti och jag ut, kör nyktert eftersom jag ska spana efter john- look aliken. På lördag har mitt band sin första spelning, har varit nervös i 2 veckor nu... HÅLL ALLA TUMMAR SOM GÅR!

showdown

En vanlig smskonversation mellan mig och polarstudios Lennart
Lenne
"- Såg tv4 giget idag... Orkestern måste till jourhavande stylist. Fezarna och artisen såg bra ut."
Jag
"- Jag håller med. Den kvinnliga fezisten borde dock operera upp smilbanden. Vi percussionister borde fixa passande klädstil, ska du eller jag ändra?
Lenne
"- Du var stylad för oscarsstatyetten, jag för ett gästande  nordiskt band i new orleans. Vad sägs om julvästar?"


Lennart och jag, en slående percussionist duo!
Vi har planer på att ta över världen med våra fezar, tamburiner och ägg.
SE UPP HÄR KOMMER VI! INTE SOM NI!


rockin´ robin



Hade en helvetes natt, foten ville inte vila, säkert bara för att jag tog ut läkningen i förskott igår och trodde att allt var fina fisken. Idag är det varmt och sol, för att inte svettas bort på stan idag får jag väl krycka fram naken. Folk lär ju förstå.



Såhär såg foten ut igår, ingen vacker saga, och den är inte speciellt snyggare idag, snarare värre... Men jag gillar ju lila så det går på ett ut...

Minnen av julihimlen



I lördags var det rejv vid subbefyr. Inte så mycket folk men stämningen var på topp. Jag dansade ner i ett hål. Tidigt i söndags morse körde simon mig till akuten, foten var ej bruten men ledbandet var inte i sin bästa form. Fick lite piller.
Idag är jag så superpigg att jag ett tag funderade på att spela trummor, men det får vänta nån vecka. Mitt vett dansades alltså inte bort i lördags. Nu lyssnar jag på H.H och är rätt förvirrad. Denna veckan kommer bli tom, inga interna anders- nere- på- cykelaffären- skämt. Inga räkor eller "anders! kom upp nu"- skrik vid havet. MEN jag ska försöka fylla den med en massa roliga upptåg. Vänner, kebab och troligtvis massa svärande över de j*vla kryckorna.
Puss

on the road

Eftersom att det var dåligt väder idag, åkte jag med mina två bästa vänner på en roadtrip.

never like that

Har helt glömt av att skriva om hur det var när afrika- magda kom hem! Det var en solig söndag, jag var så sjuuuuukt bakis. Vi var fem tjejor som köpte massa magda- favvo godis och kakor och jordgubbar. Sen gömde vi oss bakom hennes soffa. Hon vinglade in i huset efter att ha suttit på flygplan nåt dygn, och vi hoppade fram och skrek! Hon blev så chockad att hon inte fick fram ett ord.

Dagen efter hade vi bonfire för henne vid stranden. Det är skönt att veta att hon lever och är hemma. Bilden nedan har emelie tagit på magda.


Nu är hon iof på Hultsfred festivalen, hennes första festival. Jag skrämde upp henne lite, att hon kunde vänta sig det värsta. Ringde och pratade med henne idag, för att se vad hon tyckte om festival. "Ja alltså det är ju inte farligt alls, men jag har ju varit i afrika i fem månader så jag kanske är van!"

Schmuck

När vi gick hem för någon timma sedan, jag och killarna i mitt favorit band, slog det mig hur varmt det var. Hade min tunnaste sommarjacka och shorts men var ändå helt varm i kroppen. Det här kallar jag sommar! Det kan ju vara någon som gör mig extra varm också, men nu tar jag rast ifrån denne i två dar. Nästa vecka kommer vi inte träffas alls, så det kanske är dumt av mig att vara själv ute på landet denna veckan. Men jag är helt enkelt inte så lätt flörtad av mig... Inte nu längre iallafall. Godnatt

if you come around here

Igår hade nena och jag en heldag. På kvällen spelade vi yatzy och åt egengjord glass, skvallrade hela natten lång.
Upp nio idag för att "praoa" en stund på nenas jobb Carlings.

Nu sitter jag här och väntar på att sovrummet ska bli kallt, kanske kan man sno åt sig lite sömn i natt.
Imorgon ska simon och jag snorkla, sen ska jag sova över hos mina adoptivföräldrar nena och otto.

Jag saknar min syster nåt så djävulskt. Hon hinner väl knappt tänka på oss här hemma nu när hon är ute på turné.
Ska se till att få åka med lite om nån vecka, hon tyckte att jag kunde komma och jobba lite och det tackar man inte nej till.

Jag och syrran


RSS 2.0