Värre

Efter några öl blev jag percussion- kapten inför spelningen imorgon som sker på polar. Vi bestämde att alla i bandet skulle ha nåt enfärgat medans jag kör guldig jättebalklänning. Det kommer med andra ord gå rätt vilt till imorgon. Över och ut, salut!

Polar studios

Sitter inne på polar nu och dricker lite öl och tar det lugnt. Eller ja, JAG tar det lugnt. De andra är stressade som fan. Det är skönt att veta att man inte kan hjälpa till med nåt. Det ända jag har behövt göra var att springa till systemet. KLARRT!

Radiohuset

Är uppe i sthlm nu. Allt går fort. Ena minuten sitter man och tar det lugnt på radiohuset. Sen fort in i bilen och vidare till studion. IMORGON ÄR DET RELEASEFEST!

Radiohuset

Nu var man framme i sthlm, närmare bestämt radiohuset. Nu går det fort, medans jag skrev detta satte jag mig i bilen. Nu är vi påväg till studion och ska jamma lite. IMORGON ÄR DET RELEASEFEST!

världens bästa text

Find a cure
find a cure for my life

Put a price
put a price on my soul

Build a wall
Build a fortress around my heart

Oh my god
oh you think I´m in control
Oh my god
oh you think it´s all for fun
Is this fun for you?

Många inlägg idag, just nu gör jag allt för att skjuta upp packningen. Imorgon åker jag till sthlm, fredag releaseparty.

PMS

Dagarna, eller ska jag säga den veckan i månaden då jag har PMS lipar jag till följande;

När jag tror att kaffefiltrerna är slut, faller jag ihop till en hög på golvet, för att sedan se att jag redan har satt i ett filter. Då börjar jag lipa för att jag lipade första gången.


När posten inte har kommit och jag har vacklat hela 10 meter till brevlådan


När jag tror att jag ska missa bussen, fastän jag ALLTID kommer en kvart innan avgång.


När jag ena stunden skrattar åt roliga fru Obama på talkshow och sedan störtlipar åt att jonas brothers är så gulliga mot sin mor (GILLAR INTE ENS JONAS BROTHERS).


När jag tror att amanda ska göra slut med sin kille (de kommer aldrig att göra slut).


När jag läser detta patetiska inlägg, ja då lipar jag.


go with the flow

Jag har testat mig själv, hur länge jag skulle kunna gå utan att tvätta håret. Har väldigt svårt med att ha det flötigt på huvudet. Nu har det gått tre dagar så det får räcka!


Här är jag coola Lovisa och mitt töntiga alterego.

Tell him

Har precis avslutat ett långt och väldigt fnittrigt samtal med emelie. Det är bara med henne som jag kan vara tjejtjejig, känner annars inte ett så stort behov av att fnittra och prata killar. Men med henne bubblar allt upp och vi kan skratta i timmar åt nån flört. Man blir himlans glad när en kompis bekräftar att man inte är helt dum i huvudet, utan att man bara fått en liten släng av förälskelse i ögonen. Fy vilket tjejigt inlägg, ska bättra mig till nästa gång!

jag går mot honom vart jag än går

Vaknade på söndagen i skräck av att vi kanske hade missat sista kursdagen. Men det var lugnt. Denna dagen var det lite svårare att hålla sig när man hörde "rolles" röst. Vi fick mycket mat men jag kunde inte få i mig så mycket.
Tipspromenad och simon skulle rätta mina svar, enligt honom hade jag alla rätt och jag vann en t- shirt från "Rockkarusellen 09" och en vattenflaska.

Fick mejl från hultsfred. Om jag plockar lite skräp under festivalen får jag inte bara ett festivalband utan ett backstagepass också. Nu har jag några vänner som slåss om att få min extra plats.
Hittade denna snygga bilden från i lördags, jag passar i att skela.

if there is a rocket tie me to it

I lördags var det dags för kurs. Kursledaren ulf lät exakt som rolle i mia & klara. Vi fick repa lite och presenter.
Sen gjorde simon pastasallad medans jag förberede efterrätten. Vi gick ner till havet och åt salladen som var utan kött (!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Sen joinade alla våra vänner oss medans alkoholen åkte ner i våra strupar. När solen hade gått ner åt vi efterrätten hos simon, fyllde på med kaffe som energi. Sen vidare till marcus och amanda där det var fest. Springa ner till krogen, träffa annat folk. Hem till simon igen och skratta hela natten.



my generation

Det är skönt med fattiga vänner, de är så mycket mer påhittiga. Har känt mig lite annorlunda ett tag, men nu när jag är i deras sits känns allt så himla bra. Tänk att man kan vara glad för att man är fattig. Och fattigare ska jag bli. På måndag betalas min första månadshyra (ska visserligen bara bo där en månad), sen herrejävlar vad det ska bakas och lagas, mycket willys och billiga b- produkter. Kejti hade en idé om att vi skulle ha parmiddag och att alla paren skulle ta med sig varsin kille till mig. För att det skulle bli lite mer spännande är typ alla killarna bi- sexuella, så de killarna jag inte väljer får ändå kärlek. Undrar vad amanda (hon som jag delar lgh med) kommer att tycka om den idén.

Nu pratar jag med afrika- magda på msn. Vi planerar Hultsfred och jag är så jäkla pepp.

see me trough

 I LIKE YOU SO MUCH BETTER WHEN YOU´RE NAKED. I LIKE ME SO MUCH BETTER WHEN YOU´RE NAKED.

Nu ska jag in i duschen en vända. Sen in till stan. Imorgon ska jag på studiefrämjandets cirkelledarkurs (herregud). Simon lurade med mig, vilket var lugnt, men när jag läser detta smset "Kom till mig tio i. Sen låtsas vi att vi inte känner varandra så är nog chansen större att vi får vara i samma grupp när de delar in oss. För jag tror det är ett sådant moment och de ska alltid vara jävliga." blev jag rädd. Hatar sådana "skolgrejer" med uppdelning. Har nog ett bra minne av det.
Ettan i gymnasiet, morten och rikard och jag låtsades att vi inte kände varandra för att hamna i samma grupp. Jag hamnade med en annan tjej, som sen råkade bli en av mina bästa vänner. Men ett enda bra minne av 13 år i skolan överväger inte de andra dåliga och jobbiga minnena.

Jaja, vi får gratis pizza iallafall.

Light

Jag vet att man inte alltid är speciellt snygg när man vaknar. Nu när det är pollen säsong ser man dessutom ut som en svullen jättetjockis i ansiktet. Så jag begär inte mycket från min kompis, men när jag vaknar upp brevid detta tänker jag 'va fan har jag gett mig in på?'

go west

Idag var det tänkt att jag skulle ut och cykla efter frukosten. När klockan ringde och jag kollade ut på ovädret slöt jag ögonen igen och öppnade de tjugo i elva. Det har blivit en innedag med mycket trummor istället. Ska repa ikväll.
Men nu skiner solen och jag ikapp.

"Frågan är om kategorin matbröd kanske har glömts bort lite. Gör man t.ex. korvbröd av korv? Och varför finns det inte lasagnebröd eller leverbröd, och hur kommer det sig att leverbröd faktiskt finns fastän det inte går att äta. Varför blir inte pajdeg till pajbröd när det varit i ugnen?"

no one sleeps when i´m awake

Idag går jag runt och väntar på jobbsvar. Blir lite för nervöst i längden, åker därför snart in till stan och träffar bästa emma. Vi ska baka och sitta på hennes balkong. JAG ÄR ARBETSFRI! Lördag och söndag är uppbokade på nåt jag inte riktigt vet vad jag har gett mig in på. Men de lockade med pizza, då kan det ju inte vara så farligt.

lördag

Igår var hannah och kejti här och bakade pizza med mig. Vi var tre, hade pizza för åtta. Man lär sig nåt nytt varje dag!
Sen kollade vi på en typisk feel good film, "A holiday", efter det sjöng vi opera i soffan- hannah och jag borde sjungt Marlenas låt i schlagerfestivalen, det är ett som är säkert!

Jag stängde av mobilen igår, sitter bara och stirrar på den hela tiden i väntan på ett livstecken. Det var först idag som det dök upp ett sms, ett gulligt. Den här ständiga pirrigheten och nervositeten knäcker mig. Det hjälper inte med att alltid ha maskiner igång så idag gick jag ut och gick utan vare sig mobil eller ipod. S K Ö N T!!!

klubb PT

 I fredags körde klubb PT igång igen, äntligen! Vi började kvällen med förfest hos nena




Oj bilden på mig var lite konstig strl. Men klubb PT var grymt mysigt och festligt.
Kan knappt bärga mig tills vårat band får spela där. Just nu är sångaren i London, men snart kör repen igång igen.
Över och ut, salut!

for a pessimist, i´m pretty optimistic

Igår röstades en ut, tre och en halv to go! I tävlingen om mitt hjärta, hahaha vad fan är det jag skriver? Låter så himla seriöst, vilket jag absolut inte är nu. Ska lägga upp mer info och bilder från morgondagen i morgon.
Nu måste jag skynda mig att vakna och städa innan mina ladies kommer hit! Vi ska göra egen pizza och vara störda. En helt skön lördag.

upp på sociala ner på systemet

Igår åkte jag lite spontant med och hämtade sara på en tillställning. När vi kom fram var det värsta galan, folket hade kostym och långklänningar. Och där kom jag, i jeans och mössa. "Kan jag få ta kort på er?" säger fotografen.
Ehe...
Nu har jag precis smörjat in hela mig i en sörja som luktar hallongodis, precis så som jag vill vara i kväll.
Det är Klubb PT på campus och vi börjar kvällen med tjejförfest hos nena. Hon skulle ha på sig nåt schlager-glittrigt-med-en-touch-av-rockfunk-asuppklätt-men-ändå-inte-föruppklätt sa hon, hon tar allt alltså. Hannah skulle köra nån tajt strass och jag då? Nä det vette fan, kommer bilder imorgon. Om jag känner mig ful kan jag supa de andra fulla så jag åtminstonde ser fräschast ut. Det är min plan!

Rätt tid rätt plats

Idag var det dags för ett besök hos doktorn. Det här med mina sömnproblem skulle kollas upp. Lågt blodtryck och dålig puls, skickades vidare för alla prover. Fyra liter blod fattigare, vinglar jag till stationen, med vetenskapen om att jag ska få remiss till öron näsa hals, kommer få göra nåt slags sovtest eftersom det troligen är sömnapné, precis som bill trodde. Det känns som en bra början på denna veckas slut. Stjärnfallet är jag, och du är himlen jag föll från idag.

another turn

Onsdag morgon var slapp, åt sånt jag inte borde äta, typ pannkakor med 100% mjölk i. Låg och kved i hotellsängen efter det, men jag ångrade mig inte! Väl tillbaks på danshuset, var det jessica och jag som var coolast. Vi var med i aftonbladet där vi hade svarat på frågan "Prinsen fyller 30 år idag, hur skulle du fira honom?".
Sen blev det massa plåtning. Bla på den här goa folkabussen som ska lottas ut (försök inte vinna, den ska bli min!)


Sen vankades det fiskburgare och potäter. Ut för plåtning igen, i diggiloos värld blir man ständigt överraskad. Plötsligt skulle några upp på hästar.


Ja herregud. Sen åkte jag hem till varberg, där nena stod vid spisen. Det blev kebab för mig hos simon.
Tillbaks till nena och tjejsnack hela kvällen. Har varit med om så mycket den senaste tiden att det känns som hundra år.
ÄLSKART!

tisdag

Ja i tisdags åkte syster och jag upp till GBG. Det var dags för diggiloo- rep/möte och press.
Direkt till danshuset i gamlastan, och vilka artister i år alltså!


Efter det blev det diggiloo- kickoff på hotellet och diggiloo tog alkoholnotan vilket var sweet.
Mycket ensam- mamma söker skämt. Brolle och jag kom på den geniala program idén "Gaybusters!".
Misstänker du att din partner är gay? WHO DO YOU CALL? GAYBUSTERS!!!


Fin va? Gjorde den i paint, rätt stolt!

pilhagen

Det blev inte så mycket longboard som det var tänkt. Leia och jag + hannah åkte med simon i hans bil och satte upp affischer inför fredagens Klubb PT. Eftersom Leia blev shotgun i simons bil, är simon Leias nya bästis. Det var de två som gjorde jobbet medans hannah och jag fick kolla på. Men jobbet blev gjort iallafall.


Vi lämnade av Leia hos sin mor, sen blev det glass i pilhagen. Hyvens dag!

low

Idag är det sol och sköna vindar! Ska snart åka in till stan, kidnappa Leia från hennes skola och åka longboard med henne. Om hon ska bli proffs måste vi köra hårt. Hon är ju åtta år, för att hon ska bli så som jag skulle blivit, måste hon lägga av med ridskolan och satsa mer på trummorna och skejten. Men jag låter henne hållas lite till. Vill inte köra slut på henne. Så här grym ska Leia bli;


Detta är Sarah Meurle, grym skejtare som är sponsrad av såväl WESC som Bellows.

skin & bones

I fredags hade simon förfest med LP- tema. Mysig mängd folk som satt och snackade skit om polisen. Jag frågade ut elin, som jobbar på systembolaget, om deras firmafester personalrabatt etc. Det var inte så underbart som jag hade tänkt mig. Sen drog vi till oscars, kom in gratis för han  och jag "stod på listan" haha! Slutade med att de flesta i sällskapet "stod på listan". En kort efterfest, sen somnade vi vid fem, då var det ljust ute och morgonfåglarna var igång.

Igår lördag, var vi uppe vid tio. Repade klockan 2 och en låt är klar och en annan på gång. VI GILLART! Kanske har kommit på ett bandnamn också, The Pentagons!, vad sägs?

- hur många indianer får det plats i ett träd?
- HELA STAMMEN!!!

kill the lights

Igår var det sista estetkonserten för årets treor. Förra året var jag en av de som lipade sönder mig på scen. Jag var ingen utan estetkonserterna, det var det jag levde för. Exakt den känslan kände jag igår. Lite sömn inatt, min sovkompis är förkyld så idag har jag varit grymt trött och fnittrig. Det kommer att bli en fin och rolig fylla ikväll. Simon har Lp- skivs fest! Nu ska jag bara dra mig upp ur sängen och slänga på mig lite färg och kläder.

i try to walk and talk

Igår tog jag med mig espresso- kaffe till stackars nena som jobbade tio timmar. Hon blev väldans glad och sa att ingen hade varit så snäll mot henne någonsin. Varför är inte folk snällare mot sina medmänniskor?!
Nu sitter jag här och lyssnar på världens fetaste bas i låten "I could never be a dancer" med yuksek.
Första maj brände jag halva ansiktet i solen, nu flagnar jag som en gammal stuga i skogen.
Igår gjorde jag en "susanna" och välte illa med longboarden. Såhär ser det ut nu;


Man känner sig lite smått handikappad när man borstar tänderna med vänsterhand och tappar den hela tiden.
Stackars alla vänsterhänta människor som alltid har det så *hihi*

i´m a cuckoo

Blir så förbannat trött på allt jävla hångel hit och dit. Inte trött på själva grejen, utan mer utröttad i kroppen.
Precis fått killparfym på näsan så idag kommer jag gå runt i en starkt doftande värld. Glad att jag inte är kille, vi tjejer har "mjukt" doftande parfymer och inte sådär hårt och "manligt".

waleborg






Valborg firades nere vid havet med påmpa och ståt! Med de bästa människor seglade man in i en skön och (efter ett tag) varm fylla. Det blev ännu varmare när simon drog fram sin värmelampa. När det blev dags för att sova, sängkamrat snarkade sött, låg jag vaken. sov en liten stund mellan sex och sju, sen gick det inte mer.

En sax och ett fån

Synkroniserad andning innan sömn.

RSS 2.0